سال ۱۴۰۳، سال جهش تولید با مشارکت مردم

یکی از مهمترین نهادهای مؤثر در جهت شناخت و درک توسعه علمی و همچنین، توانمندسازی و تربیت نیروی کار تخصصی ماهر متناسب با نیازهای جامعه، دانشگاه است که باید همگام با تغییرات جهانی با گفتمان علم و فناوری و گذار به اقتصاد دانش محور، اهداف و رسالت خود را بازتعریف نماید.
علی رغم وجود رشته ها و گرایش های مختلف و متنوع در دانشگاهها و تخصصی شدن نیازهای شغلی سازمانها و صنایع، ساماندهی و توسعه دورههای مهارت فزایی و توانمندسازی دانشجویان، پیمایش مستمر اشتغال فارغ التحصیلان و ایجاد مراکز هدایت شغلی و کاریابیهای تخصصی در دانشگاهها میتواند گام مؤثری در جهت کاهش شکاف بین حوزه صنعت و دانشگاه و ایجاد زمینه جهت حضور هر چه بیشتر دانش آموختگان آموزش عالی در محیطهای صنعتی، تجاری و بازار کار باشد.
«مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی»، یک مرکز علمی- اجرایی است که در چهارچوب قوانین و مقررات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری (عتف) و به عنوان زیرمجموعه‏ ی دفتر ارتباط با صنعت و جامعه در دانشگاه اصفهان از سال ۱۳۹۹ تأسیس شده است. این مرکز برای پیشبرد اهداف تعیین شده، رابطه تنگاتنگی با معاونت پژوهشی و معاونت آموزشی دانشگاه و دیگر واحدهای مربوطه از جمله دفتر ارتباط با صنعت، مرکز رشد و کارآفرینی، مرکز مشاوره دانشجویان، مرکز آموزش‌های آزاد و الکترونیکی، مرکز بالندگی مسیر شغلی دانشجویان و دیگر مراجع ذی‏ربط داخل و خارج از دانشگاه دارد.

به دلیل تعدد مراکز با اهداف شغلی و کارآفرینی در دانشگاه در آبان‌ماه سال ۱۴۰۱، یک شورای عالی سیاستگذاری اشتغال با محوریت مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی در دانشگاه اصفهان تأسیس گردید که ضمن افزوده شدن چهار مرکز (همچون مرکز مشاوره و سبک زندگی (به‌عنوان قطب مشاوره شغلی در کشور)، مرکز بالندگی مسیر شغلی دانشجویان (CDC)، مرکز آموزشهای الکترونیکی، آزاد و خدمات تخصصی و ناحیه نوآوری و فناوری در دانشگاه اصفهان )، نمایندگانی از هر معاونت (دانشجویی، آموزشی، پژوهشی، مالی و حقوقی) به عنوان اعضای حقوقی و یک یا چندتن از اعضای هیئت علمی متخصص در زمینه شغلی و همچنین، چند تن از دانشجویان مستعد در این زمینه نیز به عنوان عضو حقیقی به این شورا اضافه گردیدند. این شورا با هدف هم‌افزایی، هماهنگی و تسهیل امورات شغلی و کارآفرینی و پرهیز از جزیره‌ای عمل کردن و موازی کاری مراکز شغلی در دانشگاه تشکیل گردید.
 
اهداف :

۱-تسهیل فرآیند اشتغال، کاریابی، گذار موفق از دانشگاه به محیط کار و مهارت‌آموزی دانشجویان و دانش آموختگان است.
۲-آموزش نیروی انسانی متخصص، ماهر و کارآمد متناسب با نیازهای بازار کار (فعلی و آینده) و توأم کردن آموزش، مهارت و جلب همکاری بنگاه‌های اقتصادی جهت‌استفاده از ظرفیت آنها
۳-ایجاد ارتباط دوطرفه و مستمر بین دانشگاه با صنایع و سازمان‌ها؛
۴-انعقاد تفاهم‌نامة همکاری با صنایع و سازمان‌ها به‌منظور گسترش روابط دانشگاه با صنعت و جامعه؛
۵-اعزام دانشجویان برای بازدید از سازمان‌ها و صنایع و گذراندن دوره‌های کارآموزی. (اردوی راهیان پیشرفت)
۶- اجرای آیین‌نامه کارآموزی و کارورزی

تنظیمات قالب